Blog 2 Jony Roeffen - Feestdagen

De feestdagen

 

 

De feestdagen zijn weer voorbij, voor de meeste mensen anders verlopen als normaal door de corona. Zo ook bij ons. Wij kregen 24 december te horen dat Tess positief getest was op corona dus dat we in quarantaine moesten, dat was even slikken. Normaal had ik het ook niet leuk gevonden maar nu had ik er extra last van. Dat ik onze vrienden moest afbellen voor die avond, dat we niet naar de ouders van Bart konden gaan, wel hebben we mam en ons gezin gezien buiten op de hei, bij de boom van papa even een wandeling gemaakt met een gezellig samen zijn, we hadden warme chocomel en glühwein bij met wat lekkers ( lees de halve supermarkt, want mam zou mam niet zijn als er geen tassen vol met eten en drinken meegingen)

 

Heel vaak vooral op onverwachte momenten word ik overvallen door emoties en angst van de gedachte is dit de laatste keer dat ik dit kan doen, is dit de laatste keer dat ik hier kom, is dit de laatste keer dat ik deze persoon zie…en zo dus ook met kerst, is dit mijn laatste kerst? Het is echt niet zo dat ik de hele dag bezig ben met de dood, maar het overvalt je gewoon, ik zoek dan snel wat afleiding en dan gaat het ook wel weer. We hebben van 6 t/m 30 december in quarantaine gezeten en gelukkig konden we met de jaarwisseling naar onze Cindy en Martijn toe samen met mam. Dat was een hele fijne avond, waar we denk ik allemaal wel tegenop hebben gezien maar wat toch heel ontspannen is verlopen.

 

Ik wil namens mijn gezin, iedereen bedanken voor zijn of haar steun in welke vorm dan ook het afgelopen jaar. Wij zijn heel dankbaar met de mensen om ons heen. Wij willen iedereen de beste wensen, wensen! Dat iedereen in goede gezondheid met veel warme liefde om hen heen, kan genieten van de momenten die je met elkaar hebt. Ik hoop dat wij met iedereen om ons heen nog heel veel genietmomentjes gaan hebben!